WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Temam widget'lara uyumlu değil ne yapabilirim?

(41 posts)
  • Started 4 years ago by myro
  • Latest reply from wp
  • Bu konu Çözülmüş
  1. myro
    Member

yok abi basaramadim hersey allak bullak oldu icinden cikamiyorum artik.. widgeti yuklemiyoruz tmm son surumu kullandigim icin ama temalari yukleyemiyorum.. cok karisti yokmu sunu tane tane yazacak arkadas.. millet nasil yapmis ya :( emekse emek harciyorum.. yardim pls..

Posted 4 years ago #
  2. heytbecom
    Member

Kusura bakma ama bu kadar büyütülecek bir konu ortada yok. Sadece 2 kod var ve iki tane tema dosyasına ekleme yapacaksın. biri functions.php diğeri ise sidebar.php...

http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/137?replies=8#post-3598

adresinde yazdıklarımı harfiyen uyguladım. localhostta wp2.2tr yüklü ve azpişmiş (senin kullandığın temada ) temasında sidebar sorunsuz çalışıyor. wigdet eklentisini zaten yüklemene gerek yok.

Posted 4 years ago #
  3. myro
    Member

kardes senin yazilarini defaattaca okudum funcstions.php dosyasını dediğin gibi yaptim attim ama digerini yapamiyorum.. senden rica etsem msn eklermisin.. daha online bir kac soru soracagim?? rahatsiz etmem kusura bakma.. sabah beri otomot.nette mail adresini ariyorum..

Posted 4 years ago #
  4. heytbecom
    Member

mail adresine gerekli dosyaları gönderdim...Gerekli açıklamayı yaptım...
    * Geriye kalan tüm sorunlarda kendiniz deneme yanılma yoluyla sitenizi düzenlemeniz gerekiyor. Ancak bu şekilde öğrenebilirsiniz..

Posted 4 years ago #
  5. myro
    Member

kardes mail geldi ama sadece kisa bir not var metin yok dosya yok..

sidebar.php. son satirinda kodu görebilirin.

sadece bu yaziyor

Posted 4 years ago #
  6. heytbecom
    Member

arkadaşım kodlar zaten belli. yukarıda linki verdim. oradaki yazdığım şekilden fazla birşey yapmadım. sen iki dosyayı tema klasörünün içine at ve çalıştır. sorunsuz çalışacaktır...

Posted 4 years ago #
  7. myro
    Member

kardes yardimin icin sagol mail yolladigin adreside ekledim msnye bu arada.. senide gereksiz yere gerdim.. ama senin o yukarida verdigin linktekileri dun geceden beri bi milyonkere yaptim.. olmuyor napalim.. bu isi yapabilen bir webmaster arayip bulacagim artik pazartesi gunu hosting firmalarinda.. bosuna kendimde geriliyorum sizleride geriyorum.. kusura bakmayin..

Posted 4 years ago #
  8. heytbecom
    Member

gönderdiğim dosyaları ekle temana çalışacaktır. Zaten bu yüzden gönderdim.

Posted 4 years ago #
  9. myro
    Member

degerli kardesim mailde dosya gelmedi.. forumdada dosya felan bulamiyorum..

Posted 4 years ago #
  10. heytbecom
    Member

tekrar gönderdim...

Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.