WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kategori Oluşmuyor

(7 posts)
  • Started 4 years ago by just8
  • Latest reply from just8
  • Bu konu Çözülmemiş

No tags yet.

1. just8
    Member

arkadaşlar wp 2.2 turkçe kurulmuş,herhangi bir eklenti aktifte degil henüz. ancak sorun şu ki;
    yeni katgori ekle dememe ragmen tık yok. kategori ismi,kısa ismide dahil olmak üzere türkçe karakter kullanmamama ragmen kategori oluşmuyor. sorun nerdedir ?

Posted 4 years ago #
  2. just8
    Member

ftp'den httpdocs/wp-admin'den categories.php 'ye girip default kategori oluşturayım dedim ama işlemleri bilmiyorum. eger direk default kategori oluşturmasını bilen varsa böylede halledebilirim sorunu.

Posted 4 years ago #
  3. eylultoprak
    Member

/wp-admin/categories.php katagori adını düzenleyin dersem ne dersiniz :)

admin girişi yaparak wordpresse

Posted 4 years ago #
  4. just8
    Member

nasıl yapacam ki onu. yani ftp 'den girşi yaptım,categories.php adını ne olarak düzenliyecem. içirisini düzenliyeceksem nasıl bir kod eklemem gerekiyor.

Posted 4 years ago #
  5. eylultoprak
    Member

yok yok wordpress admin girişi yapacaksınız. orda zaten defalut olanı istediğiniz isimde değiştirmeniz mümkün.. tabi siz belki bunu biliyorsunuzdur ama en basitinden başlıyalım dedim...

burdan olmazsa db içinden yapabilirsiniz sanırım.

Posted 4 years ago #
  6. just8
    Member

yok öyle oluyo da olmasına. ekstra kategori niye oluşmuyor sorun burda ?
    kategori ekle diyorum ama tık yok.

Posted 4 years ago #
  7. just8
    Member

çinko :) arkadaslar bugun itibari ile degistirdigim temamın sonucunda kategori olusturabiliyorum. ama kullandıgım tema wordpressin 2.2 sürümüyle uyumlu. kategori olusmamasının sebebi demek ki temadan kaynaklanıyormus. ohh be tag'ları kategori yapmaktan kurtuldum :)

Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.