WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple tagging ve sitenin title kısmı

(30 posts)
  • Started 4 years ago by Limp
  • Latest reply from eylultoprak
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Limp
    Member

Merhaba;
    Daha önce etiket eklentisi olarak UTW kullanıyordum ama daha sonra Simple tagginge geçtim.
    Sorunum şu;UTW kullandığımda google indexlerken title yi etiketin adından alıyordu.Yani her etiket googlenin indexlediği sayfalarda gözüküyordu.Ama şuan indexlenmiş etiketlerime baktığımda sadece siteadı.com şeklinde benim belirlediğim title yi gösteriyor.
    UTW yi kurduğum zaman tema dosyasında title ile alakalı bir kod değişimi yapılması isteniyordu.(yapmıştımda) ama simple taggine geçince UTW içn yaptığım tema değişikliklerini eski haline getirmiştim .
    Bu sorunu nasıl çözebilirm.
    Teşekürler

Posted 4 years ago #
  2. Sercan
    Blocked

aynı şeyi ben arıyorum

Posted 4 years ago #
  3. Limp
    Member

Arkadaşlar bence bayağı önemli bi konu bu.eğer yapamazsam tekrar UTW ye geçmeyi düşünüyorum .Mutlaka bilen birileri vardır(Özellikle burda kesin vardır :)
    Eğer kimse bilmiyorsa Simple tagging kullanan bir arkadaş titlesinin kodlarında ne yazdığını buraya yazamazmı ?

Posted 4 years ago #
  4. Hasan
    Emekli Yönetici

Şu yorumda verilen kodlara bakın, header.php dosyasındaki title bölümüne eklemeniz gerekiyor:
    http://sw-guide.de/wordpress/wordpress-plugins/simple-tagging-plugin#comment-34177

<title><?php bloginfo('name'); wp_title();
    if (STP_IsTagView()){
    echo ' &raquo; '.STP_GetCurrentTagSet();
    } ?></title>

Ve şu adresteki tema etiketlerine bakın:
    http://sw-guide.de/wordpress/wordpress-plugins/simple-tagging-plugin/simple-tagging-more-template-tags/

Posted 4 years ago #
  5. Limp
    Member

Hasan sen Acil servissin benim için :D
    Herşey için çok saol

Posted 4 years ago #
  6. Hasan
    Emekli Yönetici

:)

Rica ederim, konuyu çözülmüş olarak işaretliyorum.

Posted 4 years ago #
  7. amatory
    Member

merhabalar cevaplayan arkadaşa bende teşekkür ediyorum. ama küçük birşey sorucam. benim title aşağıdaki gibi. şimdi ben bu title'ı silipdemi yukardaki kodu koyucam yoksa "</title>" dan hemen öncemi eklicem.

<title><?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

Posted 4 years ago #
  8. Limp
    Member

bunu silip -->
    <?php wp_title(''); ?><?php if(wp_title('', false)) { echo ' :'; } ?> <?php bloginfo('name'); ?>

Bunu koyacaksın --->
    <?php bloginfo('name'); wp_title();
    if (STP_IsTagView()){
    echo ' » '.STP_GetCurrentTagSet();
    } ?>

Posted 4 years ago #
  9. amatory
    Member

çok teşekkür ederim. peki bir sorum daha olucaktı. 1.6 versiyonunda türkçe karakterlerde bir sorun var. tamam sayfa açılıyor ama türkçe karakterlerde ilginç karakterter çıkıyor. birde kelimeleri ayırmak için kullanılan "-" yerine "_" kullanılıyor. bunun bir çözümü olsada artık kurtulsak şu simple tag sorunundan.

Posted 4 years ago #
  10. Limp
    Member

Bildiğim kadarıyla 1.6 versyonunda tr karekter sorunu çözülmüş.Şahsen ben 1.6 yı kurdum ve hiçbir değişiklik yapmadım eklentide ve gayet iyi çalıştı.Ama 1.6 kurupta tr karekter sorunu olan arkadaşlarımda var.Garip bir durum .

Posted 4 years ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.